How To Use gjirafaVideo Apps on For Your Pc – Windows and Mac

2.5.86

Install gjirafaVideo on Windows 10 and Mac OS free and for free. You can now run the latest version of "gjirafaVideo" on computer operating systems such as Windows 10 32bit & 64bit.Video platforma më e madhe shqiptare që ofron mundësi të shikoni dhe ngarkoni video. Video të ndryshme për çdo kategori filma, seriale, emisione, lajme, dokumentarë e shumë të tjera. Shiko videot e preferuara në çdo pajisje kudo që ndodhesh dhe kurdo që dëshiron.
Download
4.4/5 Votes: 1,123
Developer
--
Version
2.5.86
Updated
June 28, 2021
Requirements
4.4 and up
Size
23M
Get it on
Google Play

aReport this app

Description

Video platforma më e madhe shqiptare që ofron mundësi të shikoni dhe ngarkoni video. Video të ndryshme për çdo kategori filma, seriale, emisione, lajme, dokumentarë e shumë të tjera. Shiko videot e preferuara në çdo pajisje kudo që ndodhesh dhe kurdo që dëshiron.

GjirafaVideo për kënaqësinë tuaj ju ofron video të kualitetit më të lartë dhe me performanca super të shpejta.

GJITHMONË ME TY

– Shiko video ekskluzive vetëm në gjirafaVideo.
– Serialet më të shikuara shqiptare (Stupcat, Kafeneja Jonë, etj).
– Lajmet më të fundit nga portalet më të vizituara shqiptare.
– Kategori e veçantë me video vetëm për fëmijë.
– Klikoni butonin Ndjek për tu njoftuar për videot më të reja nga kanalet që ju pëlqejnë.
– Tregoju të tjerëve si ndihesh duke lënë komente, pëlqime ose duke shpërndarë videot.
– Vlerësoni videot që shikoni dhe na tregoni cilat ju pëlqejnë, kështu do të ofrojmë videot më të mira për shijen tuaj.

Politika e privatësisë dhe kushtet e pëdorimit:
– https://video.gjirafa.com/per-ne#politika-e-privatesise
– https://video.gjirafa.com/per-ne#kushtet-e-perdorimit

Të gjitha të drejtat autoriale janë të rezervuara sipas kushteve dhe politikave të përdorimit. Në momentin që ngarkohet përmbajtje në GjirafaVideo, përdoruesit i japin të drejtën Gjirafa, Inc., licencën globale për shpërndarje dhe përdorim në riprodhim, shkarkim, shpërndarje dhe shfaqje në forma të ndryshme, por gjithnjë të lidhura me shërbimin e Gjirafa, Inc. dhe degëve të saja. Me këtë rast gjithashtu i ipet mundësi secili përdorues të shërbimit të ketë një leje, jo-ekskluzive të qasjes në përmbajtje përmes shërbimit, që nëkupton mundësinë e përdorimit, riprodhimit, shkarkimit, shpërndarjes, shfaqjes dhe gjërave tjera të lidhura me shërbimin sipas kushteve të përdorimit.

Nëse besoni se të drejtat tuaja autoriale janë shkelur, ju lutem të na kontaktoni në contact@gjirafa.com.

How To Install gjirafaVideo on PC using BlueStacks

We will show you how to download and install gjirafaVideo for Windows and Mac in this guide.

  • From the given link below, you need to download BlueStacks on your PC (Windows/Mac).
  • Install BluestacksAndroid Emulator on your PC (Windows/Mac) by clicking the file you downloaded.
  • A setup wizard will be launched. Follow the on-screen instructions, and the installation will be completed in a few minutes.
  • Once it has been installed. Launch BlueStacks on your desktop by clicking its icon.
  • Search for gjirafaVideo and click Install when it appears on the search results page.
  • gjirafaVideo will take a few seconds to install on your PC (Windows/Mac).
  • You can now open gjirafaVideo on the BlueStacks home screen.
  • Enjoy!

What's new

- Versioni i ri i player-it
- Përmirësimi i gabimeve teknike
- Përmirësime në performancë Read more Collapse

Images

Download links

Download